2 annosta
Valmistusaika 15 min
Ainesosat:
90 g | Mama-riisinuudeleita |
20 g | karkeaksi silputtua punaista chiliä |
5-10 | karkeaksi silputtua linnunsilmächiliä |
2 rkl | karkeaksi silputtua valkosipulia |
1 rkl | karkeaksi silputtuja korianterin juuria |
3-4 rkl | limetin mehua |
1 ½ rkl | sokeria |
3 rkl | kalakastiketta |
25 g | jauhettua porsaanlihaa |
60 g | kuorittuja katkarapuja |
30 g | kuivattuja mustasieniä |
1 | kuutioitu tomaatti |
1 | suikaloitu kevätsipuli |
30 g | suikaloitua lehtiselleriä |
10 g | paahdettuja maapähkinöitä |
2 | suikaloitua sipulia |
lehtisalaattia koristeeksi |
Valmistusohje:
- Murskaa kaikki salaatinkastikeainekset sekaisin huhmareessa ja sekoita niihin mausteet.
- Kiehauta nuudelit nopeasti, jäähdytä ja valuta hyvin. Paista katkaravut ja porsaanliha erikseen ja aseta syrjään.
- Pese kuivatut sienet, kiehauta ne nopeasti ja jäähdytä. Suikaloi sienet ohuiksi suikaleiksi.
- Sekoita kaikki aineet valmistamaasi salaatinkastikkeeseen.
- Nostele salaatti salaattipedille, ripottele päälle maapähkinöitä ja koristele lehtisellerillä.