2 annosta
Valmistusaika 20 min

Ainesosat:

90 gliotettuja Mama-riisivermisellejä
250 gkookosmaitoa
20 ghapatettuja soijapapuja
80 gviipaloitua kovaa tofua
100 gkypsennettyä jauhettua broileria
200 gkuorittuja jättikatkarapuja
40 gsilputtua salottisipulia
¼ tlchilijauhetta
20 gkalakastiketta
30 gsokeria
20 gtamarindin mehua
10 gsuikaloitua punaista, keltaista ja vihreää chiliä
200 gpavunituja
30 gkiinansipulia
 rohtosammakonputkea (Centella asiatica)
 banaaninkukkaa
 limettiä

Valmistusohje

  1. Kuumenna kookosmaitoa kunnes se on tasaista ja kiiltävän rasvaista. Lisää salottisipuli, hapatetut soijapavut, chilijauhe, tofu, kypsennetty broilerinliha ja katkaravut.
  2. Mausta kalakastikkeella, sokerilla ja tamarindilla. Nosta katkaravut pois kastikkeesta, kun ne ovat kypsyneet, ja aseta syrjään.
  3. Lisää vermisellit ja kypsennä melko kuiviksi. Lisää pavunidut ja kiinansipuli.
  4. Tarjoa katkarapujen, tuoreiden pavunitujen, kiinansipulin, rohtosammakonputken, banaaninkukan ja limettilohkon kera.