mausteinen rapukeitto

4 hengelle, valmistusaika 20 minuuttia.

Ainesosat:

3 kplMAMA katkaravunmakuisia nuudeleita
1 lvettä
1 rklrypsiöljyä
1 rklpunaista currytahnaa
2 kplsitruunanruohoa nuijittuna
2 kpllimeä
n. ½peukalon kokoinen inkivääripala raastettuna
300 gkatkarapuja

Valmistusohje:

  1. Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan rypsiöljy, punainen currytahna ja sitruunanruoho.
  2. Kuullota minuutti. Lisää kattilaan vesi. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia.
  3. Siivilöi liemi ja laita takaisin kattilaan. Mausta MAMA katkaravunmakuisten nuudelien mausteilla.
  4. Turvota nuudelit liemessä. Lisää hetki ennen tarjoilua ravut ja puristetun limenmehu kuuman liemen joukkoon.
  5. Viimeistele annos raastetulla inkiväärillä.