lohta ja korianteriöljy nuudelia

4 hengelle, valmistusaika 45 minuuttia.

Ainesosat:

500 gmerilohta ruodottomana ja nahattomana
1 dlsokeria
1 dlsuolaa
4 kplMAMA katkaravunmakuisia nuudeleita
1 dlrypsiöljyä
1ruukku tuoretta korianteria
200 gretiisejä viipaloituna

Valmistusohje:

  1. Sekoita suola ja sokeri. Hiero sokerisuolaseos merilohen pintaan.
  2. Ripottele loput merilohen päälle. Anna seistä kylmässä 20 minuuttia.
  3. Pese sokerisuola pois ja kuivaa lohi. Leikkaa lohi sormenpään kokoisiksi paloiksi ja hiillosta kuumalla paistinpannulla, tai kaasupolttimella.
  4. Valmista ensin korianteriöljy. Mittaa korkeaan kulhoon rypsiöljy ja tuore korianteri.
  5. Soseuta sauvasekoittimella huolellisesti. Kypsennä MAMA katkaravunmakuiset nuudelit paketin ohjeiden mukaan.
  6. Valuta nuudelit ja pyörittele korianteriöljy nuudeleiden joukkoon.
  7. Kasaa annokset laittamalla korianterinuudeleita pohjalle ja nostele päälle hiillostettua lohta sekä retiisiviipaleita.
  8. Viimeistele korianterilla.