1 annos
Ainesosat:
55 g | MAMA riisivermiselliä |
2-3 kpl | katkarapuja |
10 g | porkkanaa kuutioituna |
15 g | parsakaalia |
cashewpähkinöitä | |
kiinankaalia | |
10 g | chilitahnaa |
7-8 kpl | kuivattua chiliä |
1 rkl | valkosipulia karkeasti murkattuna |
1 rkl | soijakastiketta |
2 rkl | sokeria |
½ rkl | maustekastiketta |
2 rkl | öljyä paistamiseen |
Valmistusohje:
- Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vermisellit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
- Lisää öljy pannulle ja kuullota valkosipuli kuumassa öljyssä kauniin vaalean ruskeaksi.
- Lisää katkaravut joukkoon.
- Lisää mausteet ja riisivermiselli. Sekoita.
- Tarjoile kuivatun chilin, cashewpähkinöiden ja kiinankaalin kera.
Tarjoile heti.