1 annos
Ainesosat:
45 g | MAMA riisivermiselliä |
40 g | porsaanlihaa siivuina |
1 kpl | kananmuna |
40 g | parsakaalia |
1 tl | valkosipulia murskattuna |
1 rkl | osterikastiketta |
½ rkl | maustekastiketta |
½ rkl | soijakastiketta |
½ rkl | mustaa soijakastiketta |
½ rkl | sokeria |
3 rkl | öljyä paistamiseen |
Valmistusohje:
- Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä kahden minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vermisellit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
- Lisää öljy pannulle ja kuullota valkosipuli kuumassa öljyssä kauniin vaalean ruskeaksi.
- Lisää porsaanliha joukkoon ja kypsennä.
- Siirrä lihat pannun syrjälle ja riko kananmuna pannuun. Kypsennä nopeasti.
- Lisää riisivermiselli ja sekoita nopeasti.
- Mausta osteri -ja soijakastikkeilla. Lisää myös sokeri ja maustekastike.
- Lisää parsakaali ja kypsennä seosta kokoajan sekoittaen kunnes parsakaali on kypsynyt.
Tarjoile heti.