1 annos

Ainesosat:

45 gMAMA riisinuudelia
500 mlkalalientä
4 siivuagalangal juurta
2 varttasitruunaruohoa
100 gvaaleaa kalaa (esim. kuha, ahven)
4 kplviljelytuppisientä (säilyke)
2 rklpaahdettua chilitahnaa
2 rkllimemehua
3 rklkalakastiketta
½ kuppimaitotiivistettä
5 kplkypsiä kalapullia
4 kpllimelehtiä
 korianterinlehtiä koristeluun

Valmistusohje:

  1. Laita kalaliemi kattilaan kiehumaan. Lisää joukkoon sitruunaruoho leikattuna, limelehdet ja galangal -juuret. Keitä kypsäksi.
  2. Lisää joukkoon kala sekä valutetut ja puolitetut sienet. Hauduta lempeästi kypsäksi.
  3. Mausta keitto chilitahnalla, kalakastikkeella ja limemehulla. Kun ruoka jälleen kiehuu, sammuta hella ja lisää maitotiiviste. Sekoita hyvin.
  4. Lämmitä kalapullat. Kaada keitto kulhoon riisinuudeleiden ja kalapullien päälle. Koristele halutessasi korianterinlehdillä.

Tarjoile heti.