nuudeli-maapähkinäsalaatti

4 hengelle, valmistusaika 15 minuuttia.

Ainesosat:

4 kplMAMA vihanneksenmakuisia täysjyvävehnänuudeleita
1 dlmaapähkinävoita
1 rklseesaminsiemenöljyä
0,5 dltummaa soijakastiketta
1 dlnuudelien keitinlientä
 2 kplvalkosipulinkynsiä hienonnettuna
 1-2 kplpunaista chiliä hienonnettuna
 4 kplkevätsipulinvarsia hienonnettuna
2 dlsuolapähkinöitä

Valmistusohje:

  1. Keitä MAMA vihanneksenmakuiset täysjyvävehnänuudelit paketin ohjeiden mukaan.
  2. Ota talteen pussien pohjalle jääneet nuudelinpalaset.
  3. Valuta nuudelit hyvin.
  4. Sekoita maapähkinävoi, seesaminsiemenöljy, tumma soijakastike, nuudelien keitinliemi ja valkosipulit kulhossa.
  5. Jos kastike ei ole tarpeeksi juoksevaa, niin notkista keitinliemellä.
  6. Pyörittele MAMA täysjyvävehnänuudelit kastikkeessa.
  7. Asettele nuudelit tarjoiluastialle.
  8. Sekoita chili, kevätsipuli, suolapähkinät ja rapeat nuudelinpalat pussien pohjalta keskenään toisessa kulhossa ja ripottele annoksen päälle.