4 hengelle, valmistusaika 15 minuuttia.
Ainesosat:
4 kpl | MAMA vihanneksenmakuisia täysjyvävehnänuudeleita |
1 dl | maapähkinävoita |
1 rkl | seesaminsiemenöljyä |
0,5 dl | tummaa soijakastiketta |
1 dl | nuudelien keitinlientä |
2 kpl | valkosipulinkynsiä hienonnettuna |
1-2 kpl | punaista chiliä hienonnettuna |
4 kpl | kevätsipulinvarsia hienonnettuna |
2 dl | suolapähkinöitä |
Valmistusohje:
- Keitä MAMA vihanneksenmakuiset täysjyvävehnänuudelit paketin ohjeiden mukaan.
- Ota talteen pussien pohjalle jääneet nuudelinpalaset.
- Valuta nuudelit hyvin.
- Sekoita maapähkinävoi, seesaminsiemenöljy, tumma soijakastike, nuudelien keitinliemi ja valkosipulit kulhossa.
- Jos kastike ei ole tarpeeksi juoksevaa, niin notkista keitinliemellä.
- Pyörittele MAMA täysjyvävehnänuudelit kastikkeessa.
- Asettele nuudelit tarjoiluastialle.
- Sekoita chili, kevätsipuli, suolapähkinät ja rapeat nuudelinpalat pussien pohjalta keskenään toisessa kulhossa ja ripottele annoksen päälle.