1 annos
Ainesosat:
55 g | MAMA riisivermiselliä |
20 g | herkkusieniä |
10 g | porkkanaa kuutioituna |
7 g | pyhää basilikaa |
40 g | marinoitua kanaa ohuina viipaleina |
3 g | chiliä |
6 g | valkosipulia karkeasti murkattuna |
2 tl | kasviöljyä |
2 rkl | osterikastiketta |
½ rkl | kalakastiketta |
4 rkl | lientä |
Ainekset kanan marinointiin | |
250 g | kanaa |
8 g | osterikastiketta |
5 g | sokeria |
2 g | pippuria |
Valmistusohje:
- Laita kasviöljy pannulle. Lisää chili, basilika ja valkosipuli kuumaan öljyyn. Kuullota kevyesti ja lisää kanat. Paista kananpalat kypsiksi.
- Lisää herkkusienet ja porkkanakuutiot. Paista ne kypsiksi.
- Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vielä kylmällä vedellä ja valuta.
- Lisää nuudelit kanojen joukkoon, lisää liemi ja mausteet.
- Sekoita kunnes riisivermiselli hieman kuivahtaa.
Tarjoile heti.