1- 2 annosta

Ainesosat:

135 gMAMA riisinuudelia (n.3 kpl liotettuna)
15 gsalottisipulia leikattuna
30 gmarinoitua naurista, kuutioituna
80 gtofua, kuutioituna
30 gpaahdettuja maapähkinöitä murskattuna
20 gkuivattuja katkarapuja
2 kplkananmunaa
60 göljyä
160 gpavun ituja (ilman vartta)
250 gkuorittuja katkarapuja
 ruohosipulia
 PAD THAI -kastike
60 gpalmusokeria
40 gkalakastiketta
45 gtamariinimehua
½-1 tlchilijauhetta

Tarjoiluun: Limeä, pavun ituja, ruohosipulia ja rohtosammakonputkea.

Valmistusohje:

  1. Liota nuudeleita vedessä 5-10 minuuttia.
  2. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja kuumentamalla, kunnes sokeri on sulanut.
  3. Lämmitä öljyä wokissa. Lisää kuoritut katkaravut ja vähän kastiketta. Kypsennä pieni hetki.
  4. Siirrä katkaravut wokin reunalle. Paista tofukuutiot kevyen ruskeiksi. Lisää nauriskuutiot ja salottisipuli joukkoon. Wokkaa kypsiksi.
  5. Lisää joukkoon nuudelit ja loput kastikkeesta. Wokkaa kunnes nuudelit pehmenevät.
  6. Tee wokkipannun reunaan tilaa ja lisää tilkka öljyä, missä teet kananmunista kokkelia.
  7. Sekoita munakokkeli nuudeleiden joukkoon. Lisää pähkinät, kuivatut katkaravut, pavun idut ja ruohosipuli. Sekoita hyvin.
  8. Koristele ja tarjoile heti.