2 annosta
Valmistusaika 20 min
Ainesosat:
90 g | liotettuja Mama-riisivermisellejä |
250 g | kookosmaitoa |
20 g | hapatettuja soijapapuja |
80 g | viipaloitua kovaa tofua |
100 g | kypsennettyä jauhettua broileria |
200 g | kuorittuja jättikatkarapuja |
40 g | silputtua salottisipulia |
¼ tl | chilijauhetta |
20 g | kalakastiketta |
30 g | sokeria |
20 g | tamarindin mehua |
10 g | suikaloitua punaista, keltaista ja vihreää chiliä |
200 g | pavunituja |
30 g | kiinansipulia |
rohtosammakonputkea (Centella asiatica) | |
banaaninkukkaa | |
limettiä |
Valmistusohje
- Kuumenna kookosmaitoa kunnes se on tasaista ja kiiltävän rasvaista. Lisää salottisipuli, hapatetut soijapavut, chilijauhe, tofu, kypsennetty broilerinliha ja katkaravut.
- Mausta kalakastikkeella, sokerilla ja tamarindilla. Nosta katkaravut pois kastikkeesta, kun ne ovat kypsyneet, ja aseta syrjään.
- Lisää vermisellit ja kypsennä melko kuiviksi. Lisää pavunidut ja kiinansipuli.
- Tarjoa katkarapujen, tuoreiden pavunitujen, kiinansipulin, rohtosammakonputken, banaaninkukan ja limettilohkon kera.