1 portion
Ingredienser:
55 g | MAMA risvermicelli |
20 g | champinjoner |
10 g | morot i tärningar |
7 g | helig basilika |
40 g | marinerad kyckling i tunna skivor |
3 g | chili |
6 g | vitlök, grovt krossad |
2 tsk | vegetabilisk olja |
2 msk | ostronsås |
½ msk | fisksås |
4 msk | buljong |
Ingredienser för marinering av kyckling | |
250 g | kyckling |
8 g | ostronsås |
5 g | socker |
2 g | peppar |
Gör så här:
- Sätt vegetabilisk olja i en stekpanna. Tillsätt chili, basilika och vitlök i den heta oljan. Fräs lätt och tillsätt kycklingen. Stek kycklingbitarna tills de är genomstekta.
- Tillsätt champinjoner och morotstärningar. Stek tills de är mjuka.
- Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut. Sila av vattnet. Skölj ännu med kallt vatten och sila av vattnet.
- Blanda nudlarna med kycklingen och tillsätt buljong och kryddor.
- Rör tills risvermicellin torkar en aning.
Servera genast.