1 portion
Ingredienser:
55 g | MAMA risvermicelli |
2-3 st | räkor |
10 g | morot i tärningar |
15 g | broccoli |
cashew-nötter | |
kinakål | |
10 g | chilipasta |
7-8 st | torkad chili |
1 msk | vitlök, grovt krossad |
1 msk | sojasås |
2 msk | socker |
½ msk | kryddsås |
2 msk | olja till stekning |
Gör så här:
- Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i en minut och sila av vattnet. Skölj risvermicellin med kallt vatten och sila av.
- Sätt olja i stekpannan och bryn vitlöken i het olja tills den blir gyllenbrun.
- Tillsätt räkorna.
- Tillsätt kryddor och risvermicelli. Blanda.
- Servera med torkad chili, cashew-nötter och kinakål.
Servera genast.