2 portioner
Tillagningstid 15 min

Ingredienser:

90 gMAMA risnudlar
20 ggrovhackad röd chili
5-10grovhackade fågelöga-chili
2 mskgrovhackad vitlök
1 mskgrovhackad korianderrot
3-4 msklimejuice
1 ½ msksocker
3 mskfisksås
25 gmalet fläskkött
60 gskalade räkor
30 gtorkad shiitakesvamp
1tärnad tomat
1strimlad vårlök
30 gstrimlad bladselleri
10 grostade jordnötter
2strimlade lökar
 bladsallad till garnering

Gör så här:

  1. Krossa alla ingredienser till salladsdressingen i en mortel och tillsätt kryddorna.
  2. Koka upp nudlarna snabbt, låt svalna och rinna av väl. Stek räkor och fläsk separat och ställ åt sidan.
  3. Tvätta de torkade svamparna, låt dem koka upp snabbt och låt svalna. Skär svamparna i tunna i skivor.
  4. Blanda alla ingredienser i salladsdressingen.
  5. Gör en bädd av salladen, strö över jordnötter och garnera med bladselleri.