1 portion

Ingredienser:

45 gMAMA risnudlar
2 stgrisköttbullar
2 sträkor
2 ststrimlad bläckfisk
 sallad som skurits grovt
 torkad vitlök
 stekt vitlök
 Buljong
4 ½vatten
50 glök som finhackats grovt
2 tsksalt

Gör så här:

  1. Buljong: Koka upp 4 ½ koppar vatten, tillsätt salt och lök. Sänk värmen och låt sjuda i 30 minuter. Sila grönsaksbuljongen.
  2. Förbered risnudlarna: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risnudlarna i det heta vattnet i en minut och sila av vattnet. Skölj nudlarna under kallt vatten och sila av.
  3. Sätt nudlarna i en skål. Tillsätt vitlöken och blanda väl.
  4. Koka snabbt upp grisköttbullar, räkor och bläckfisk och sätt i skålen.
  5. Tillsätt grönsaksbuljong och garnera med sallad.

Servera genast.