1 portion

Ingredienser:

45 gMAMA risvermicelli
40 ggriskött i skivor
1 stägg
40 gbroccoli
1 tskvitlök, krossad
1 mskostronsås
½ mskkryddsås
½ msksojasås
½ msksvart sojasås
½ msksocker
3 mskolja till stekning

Gör så här:

  1. Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i två minuter och sila av vattnet. Skölj ännu med kallt vatten och sila av vattnet.
  2. Sätt olja i stekpannan och bryn vitlöken i het olja tills den blir gyllenbrun.
  3. Tillsätt grisköttet och stek tills genomstekt.
  4. Sätt köttet till sidan och knäck ägget i stekpannan. Stek snabbt.
  5. Tillsätt risvermicelli och blanda snabbt.
  6. Smaka av med ostron- och sojasås. Tillsätt också socker och kryddsås.
  7. Tillsätt broccolin och koka blandningen under omrörning tills broccolin har mjuknat.

Servera genast.