1 portion
Ingredienser:
45 g | MAMA risvermicelli |
40 g | griskött i skivor |
1 st | ägg |
40 g | broccoli |
1 tsk | vitlök, krossad |
1 msk | ostronsås |
½ msk | kryddsås |
½ msk | sojasås |
½ msk | svart sojasås |
½ msk | socker |
3 msk | olja till stekning |
Gör så här:
- Förbered risvermicellin: Koka upp 3 koppar vatten och blötlägg risvermicellin i det heta vattnet i två minuter och sila av vattnet. Skölj ännu med kallt vatten och sila av vattnet.
- Sätt olja i stekpannan och bryn vitlöken i het olja tills den blir gyllenbrun.
- Tillsätt grisköttet och stek tills genomstekt.
- Sätt köttet till sidan och knäck ägget i stekpannan. Stek snabbt.
- Tillsätt risvermicelli och blanda snabbt.
- Smaka av med ostron- och sojasås. Tillsätt också socker och kryddsås.
- Tillsätt broccolin och koka blandningen under omrörning tills broccolin har mjuknat.
Servera genast.