Teriyakivartaat-riisinuudelipedilla-ja-marinoitua-kurkkua

4 hengelle, valmistusaika 30 minuuttia.

Ainesosat:

2 pktMAMA maustamattomia riisinuudeleita
2 rklseesaminsiemenöljyä
1 rkltummaa soijakastiketta
1 rklmakeaa riisiviinietikkaa
2 dlteriyakikastiketta
 4 kplbroilerinrintafileitä kuutioituna
1 kplruukku tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1 kplkurkku
1 kplsitruuna
1 rklsokeria
1 tlsuolaa

Valmistusohje:

  1. Valmista ensin marinoitu kurkku raastamalla kurkku raastimen isoimmalla terällä.
  2. Puristele kurkku kuivaksi.
  3. Sekoita kurkkuun sokeri ja suola.
  4. Raasta sitruunankuori ja purista sitruunanmehut kurkkujen joukkoon.
  5. Valmista seuraavaksi broilerivartaat.
  6. Marinoi kuutioidut broilerinpalat teriyakikastikkeella.
  7. Laita broilerinpalat grillitikkuihin.
  8. Kuumenna uuni ja kypsennä vartaita 175 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kana on kypsää.
  9. Kypsennä MAMA maustamattomat riisinuudelit paketin ohjeiden mukaan.
  10. Valuta nuudelit hyvin ja sekoita nuudelien joukkoon seesaminsiemenöljy, tumma soijakastike, makea riisiviinietikka ja puolet hienonnetusta ruohosipulista.
  11. Viimeistele vartaat ruohosipulilla.