2 annosta

Ainesosat:

90 gMAMA riisinuudelia
150 gkanasuikaleita
100 gporkkanaa kuutioituna
30 gsellerinvartta ohueksi suikaloituna
80 gsipulia pilkottuna
1 tlvalkosipulia hienonnettuna
½ tlkasviöljyä
½ rkl jauhettua pippuria
1 rklkalakastiketta
 Liemi 
1,2 lvettä
2 tlsuolaa
50 gsipulia pilkottuna

Valmistusohje:

  1. Sekoita kalakastike ja jauhettu pippuri keskenään. Anna kanasuikaleiden marinoitua seoksessa noin puolen tunnin ajan.
  2. Valmista liemi: Kiehauta 1,2 litraa vettä. Lisää suola ja pilkottu sipuli. Anna kiehua hiljaa miedolla lämmöllä puolen tunnin ajan. Siivilöi liemi.
  3. Valmista riisinuudelit: Kiehauta 7½ dl vettä. Liota riisinuudeleita kuumassa vedessä minuutin ajan. Valuta. Huuhdo nuudelit vedellä ja valuta. Jaa nuudelit 2 annokseen.
  4. Kuullota valkosipulit öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Lisää marinoidut kanasuikaleet. Lisää kypsennetyt kanasuikaleet sekä pilkottu porkkana ja sipuli liemikattilaan ja kiehauta.
  5. Kaada kanakeittoa nuudeleiden päälle. Mausta annos limettimehulla ja jauhetulla chilillä, ja koristele sellerinvarsisuikaleilla.

Tarjoile heti.