2 annosta
Ainesosat:
90 g | MAMA riisinuudelia |
150 g | kanasuikaleita |
100 g | porkkanaa kuutioituna |
30 g | sellerinvartta ohueksi suikaloituna |
80 g | sipulia pilkottuna |
1 tl | valkosipulia hienonnettuna |
½ tl | kasviöljyä |
½ rkl | jauhettua pippuria |
1 rkl | kalakastiketta |
Liemi | |
1,2 l | vettä |
2 tl | suolaa |
50 g | sipulia pilkottuna |
Valmistusohje:
- Sekoita kalakastike ja jauhettu pippuri keskenään. Anna kanasuikaleiden marinoitua seoksessa noin puolen tunnin ajan.
- Valmista liemi: Kiehauta 1,2 litraa vettä. Lisää suola ja pilkottu sipuli. Anna kiehua hiljaa miedolla lämmöllä puolen tunnin ajan. Siivilöi liemi.
- Valmista riisinuudelit: Kiehauta 7½ dl vettä. Liota riisinuudeleita kuumassa vedessä minuutin ajan. Valuta. Huuhdo nuudelit vedellä ja valuta. Jaa nuudelit 2 annokseen.
- Kuullota valkosipulit öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Lisää marinoidut kanasuikaleet. Lisää kypsennetyt kanasuikaleet sekä pilkottu porkkana ja sipuli liemikattilaan ja kiehauta.
- Kaada kanakeittoa nuudeleiden päälle. Mausta annos limettimehulla ja jauhetulla chilillä, ja koristele sellerinvarsisuikaleilla.
Tarjoile heti.