1 annos

Ainesosat:

55 gMAMA riisivermiselliä
2-3 kplkatkarapuja
10 gporkkanaa kuutioituna
15 gparsakaalia
 cashewpähkinöitä
 kiinankaalia
10 gchilitahnaa
7-8 kplkuivattua chiliä
1 rklvalkosipulia karkeasti murkattuna
1 rklsoijakastiketta
2 rklsokeria
½ rklmaustekastiketta
2 rklöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  1. Valmista riisivermisellit: Kiehauta 3 kuppia vettä, liota riisivermisellit kuumassa vedessä minuutin ajan ja valuta. Huuhtele vermisellit vielä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Lisää öljy pannulle ja kuullota valkosipuli kuumassa öljyssä kauniin vaalean ruskeaksi.
  3. Lisää katkaravut joukkoon.
  4. Lisää mausteet ja riisivermiselli. Sekoita.
  5. Tarjoile kuivatun chilin, cashewpähkinöiden ja kiinankaalin kera.

Tarjoile heti.